Onze locatie

Graag verwelkomen wij Groene Hart Scooters je met trots op onze locatie. De showroom van Groene Hart Scooters bevind zich in Moordrecht op het industrieterrein Gouwe Park. Een prachtige locatie centraal gelegen in het land. Je vindt de showroom langs de A12 tussen Utrecht en Rotterdam/Den Haag. Bij de afslag GoudaWij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 uur en 17:30 uur. Met een oppervlakte van 1150 m2 hebben wij voldoende ruimte om een breed aanbod van nieuwe en tweedehands Vespa’s te presenteren.

Je kunt natuurlijk tijdens onze openingsuren zonder afspraak onze showroom binnen lopen om onze uitgebreide collectie Vespa’s te bekijken. Maak je liever een afspraak? Bel of mail ons, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat en wordt je uitgebreid geholpen bij het maken van jouw keuze voor één van onze Vespa’s.

Bekijk assortiment
Bekijk ons assortiment

 

Vespa kopen in Moordrecht en omstreken

Een nieuwe of tweedehands Vespa kopen in Moordrecht en omstreken, zoals Gouda, Bodegraven, Woerden, Utrecht, Rotterdam of Den Haag? Je kunt bij ons jouw Vespa online via onze webshop of in onze showroom kopen. Doordat onze locatie zich centraal in het land bevindt is deze makkelijk aan te rijden en zeker de moeite waard om de Vespa te bekijken voor de aankoop.

Vespa kopen omgeving Oudewater