Zit jij eraan te denken een Tweedehands vespa te kopen

Groene Hart Scooters x custom (Vespa) scooters. Een gouden duo. Denk bijvoorbeeld aan het retro Italiaanse design van Vespa met de custom styling van Groene Hart Scooters. Tweedehands Vespa kopen? Wij hebben een breed assortiment aan tweedehands Vespa’s. Ben je op zoek naar een Vespa Sprint, Vespa Primavera of Vespa Elettrica kom dan zeker langs in onze showroom. Onze showroom is centraal gelegen in het land op een makkelijk bereikbare locatie in Moordrecht langs de A12 tussen Utrecht en Rotterdam/Den Haag bij de afslag Gouda.

Custom Vespa

Wil je een tweedehands Vespa in een klassieke kleur of juist een opvallende kleur die je bijna niet ziet? Bij Groene Hart Scooters is alles mogelijk om van jouw Vespa een uniek exemplaar te maken. Rij vervolgens binnen 7 dagen op jouw custom tweedehands Vespa

Groene Hart Scooters levert jouw custom Vespa gratis aan huis door heel Nederland en zo heb jij binnen no time jouw Vespa voor de deur staan. Goed om te weten is dat Groene Hart Scooters jouw custom Vespa aflevert met een complete onderhoudsbeurt en 12 maanden garantie. Daarnaast levert Groene Hart Scooters service aan huis om jou zo snel mogelijk weer rond te laten rijden met jouw custom Vespa.

Ook is het mogelijk om via Groene Hart Scooters de verzekering van jouw tweedehands custom Vespa af te sluiten. Met Groene Hart Scooters als tussenpersoon ervaar jij veel voordelen. Denk aan een aantrekkelijke verzekeringspremie en service/reparatie aan huis. Bij schade wordt voor jou alles uit handen genomen. Groene Hart Scooters regelt het met ENRA verzekeringen.

Wat is mogelijk bij Groene Hart Scooters:

Customize de nieuwe of tweedehands Vespa naar jouw droom scooter. Van unieke kleuren tot een custom zadel. Van led verlichting tot een speciale uitlaat.  Bijna iedere nieuwe of tweedehands Vespa wordt door Groene Hart Scooters opnieuw gespoten in een custom kleur. Elke kleur is mogelijk, heb jij een eigen kleur in gedachten die je nog niet bij ons hebt gezien. Laat het ons weten. Kom langs in de showroom van Groene Hart Scooters en maak van een van onze nieuwe of tweedehands Vespa’s jouw custom scooter. Met jouw kleur naar wens.

Bekijk assortiment
Bekijk assortiment
Service bij aankoop van een tweedehands Vespa bij Groene Hart Scooters:
  • Scherp geprijsd

  • Gratis levering aan huis

  • Service aan huis

  • Afgeleverd met complete onderhoudsbeurt

  • Afgeleverd met 12 maanden garantie

  • Tussenpersoon verzekeraar

  • Aantrekkelijke verzekeringspremie

  • Gunstige of lagere afschrijving

  • Centraal gelegen in het land

Nieuwe Vespa kopen