Verzekering afsuiten?

Verzekering afsluiten via Groene Hart Scooters:

Wil jij een verzekering afsluiten voor jouw nieuwe of tweedehands vespa? Wanneer je een nieuwe of tweedehands Vespa koopt ben je verplicht om deze te verzekeren. Je kunt de verzekering natuurlijk zelf regelen, maar Groene Hart Scooters biedt jouw een zeer aantrekkelijke verzekering aan. Groene Hart Scooters werkt samen met ENRA verzekeringen. ENRA is gespecialiseerd in het verzekeren van tweewielers en kan daardoor altijd een verzekering aanbieden met veel voordelen. 

Wanneer je jouw Vespa verzekert via Groene Hart Scooters heeft dit veel voordelen. Denk aan een aantrekkelijke verzekeringspremie, aankoop en reparatie onder 1 dak en het leveren van service aan huis. Wij zijn de tussenpersoon met ENRA verzekeringen. Wat betekent dit nu precies voor jou? Wij nemen alles voor jouw uit handen. Bij de aankoop van jouw nieuwe of tweedehands custom Vespa zullen wij in overleg met jou de geschikte verzekering afsluiten. De verzekering gaat in op de dag dat wij de Vespa bij jou afleveren. Wanneer je schade hebt gereden aan de Vespa neem dan contact met ons op. Wij zullen alles met ENRA verzekeringen regelen. Rechts zie je de 3 verschillende verzekeringen die ENRA verzekeringen aanbied. 

Bij de WA verzekering ben je verzekert tegen letselschade & materiele schade, valhelmdekking en hulpverlening en verhaalservice in Nederland.

Met de WA diefstal ben je naast de WA verzekering verzekert tegen diefstal, gevolgschade diefstal en diefstal van onderdelen.

En bij de WA Casco ben je naast de WA diefstal verzekering verzekert tegen alle soorten schade en kun je gebruik maken van pechhulp in Nederland.

Verzekering afsluiten

Vraag nu jouw verzekering aan